Thursday 26 May 2011

Petrecere la Cafe Mitteleuropa

Cafe Mitteleuropa vrea să organizeze o petrecere, dar nu ştie când şi, mai ales, unde. Aşa că haideţi să începem, poate aşa vedem încotro ne duce.


11 comments:

  1. Pai, stii ceva, nici mai mult nici mai putin in casa cu fumoar din gradina icoanei, cit despre data, hm, asta ramine sa alegeti voi, asa ca problema cea mai grava s-a rezolvat!

    ReplyDelete
  2. Bine, draga mea, mulţumim de ofertă. Asta înseamnă că o să ai... unul, doi, trei, patru, cinci oaspeţi de la Paris la o dată cum nu se poate mai incertă. Dar n-ar fi minunat să se întâmple într-o anume zi din septembrie, cu o anume ocazie? :)

    ReplyDelete
  3. Ba cu siguranta ca da, morala: veniti! E loc pentru o tabara de 10 lejer.

    ReplyDelete
  4. Ati auzit, da? Deci, cine mai vine? Reamintim ca oferta se refera la o petrecere central-europeana din toate punctele de vedere, a se intimpla intr-un apartament interbelic de linga Gradina Icoanei din Bucuresti, la modul ideal pe 29 septembrie 2011, la modul real cind o da Domnul. Si mai exista varianta pariziana in aer liber, daca va coafeaza. Amatori?

    ReplyDelete
  5. si io, si io....fac afisu petrecerii, tin site cu evenimentu, impart flyere si p'orma iau taxa de intrare. Se intra cu stampila pe mina. Desenata de mine.

    ReplyDelete
  6. Gluma-i gluma, da' pin' la mincare.... Cota mea parte o sa fie o inubliabila salata de hering regala, si as vrea sa ne caznim cu totii sa reinviem, sa revivificam Marghilomanul, dom'le! Hai sa vedem de reteta, de ingrediente... Nostimada face sa fi citit textul de mai sus al mitteleuropei si sa fi cules, din toate cuvintele, pe "interbelic" (las' ca se referea doar la adresa)... Poate fi o intilnire cu "tema", cu staif antique si, evident, cu serbeturi fine si marghilomane....la lumina de gaz sau luminari.... Ai ? Aud ?

    ReplyDelete
  7. N-am nimic împotrivă... Cu atât mai mult cu cât ai văzut ce spune gazda noastră: casa este prevăzută cu fumoar. Mai decadent-interbelic de-atât nici că se poate! Singura problemă ar fi că eu nu cred că mai încap în rochia de duminică... :)

    ReplyDelete
  8. pot să-ţi împrumut eu o pijama confortabilă ;)

    ReplyDelete
  9. si cum mincarea stma bine, cel putin teoretic, in dotarea bucatariei vor intra niste carti de bookatarit est-europene, unele regale, altele taranesti. asa ca sa nu ducem grija de nimic.
    un mic amendament la data: 29 cu inclinatii pentru 30, din motive foarte simple: neputinta lui si... si... afara doar daca nu puneam de-o sustinere in aburi de salate si alte bunatati!

    ReplyDelete
  10. Păi parcă zicea Carmen ceva de-o salată de heringi... Nu prea merge cu Blanchot, dar cu bateau Blanchot rimează cumva, nu crezi? Iar dacă Anne se întoarce din vacanţă şi intră pe blog, poate îşi aduce aminte de ideea noastră de mai demult cu cartea de bucate comunistă care ne învăţa să facem prăjituri fără unt şi ouă, friptură de pui fără pui şi cafea cu lapte fără cafea şi fără lapte. Asta da bucătărie est-central-europeană! Dar dacă totuşi nu vrei să tulburăm comisia cu acordeoane şi mirozne, fie, schimbăm data :)

    ReplyDelete
  11. Şi, în altă ordine de idei, reţin ideea cu pijamaua confortabilă!

    ReplyDelete